Wat klanten zeggen....

Weg teruggevonden via de basis

" Hé Jelly, heel erg bedankt voor je hulp tijdens het lespakket. Erg fijn dat je ons weer de positieve kant hebt laten zien van het trainen met een jong paard. Nadat ik het gevoel had dat we geen enkele vooruitgang meer hadden, heb je ons toch maar mooi op weg geholpen. Een tinker die veel stresssignalen laat zien en slecht tegen druk kan. Dat had dus een hele andere aanpak nodig. Je hebt mij teruggenomen naar een stukje basis, je hebt gecoacht en doorgevraagd. En boven verwachting zit ik nu weer met wederzijds vertrouwen op mijn tinker. Keer op keer maken we samen stapjes vooruit. Je bent erg creatief in het bedenken van oplossingen. Werkt het niet, dan bedenk je gewoon weer wat anders :). Ik vind de lessen erg afwisselend en het geeft mij altijd veel positieve energie. Ik heb zelf ook meer vertrouwen gekregen en kan nu beter communiceren met mijn tinker. We hebben nog heel wat te leren samen, maar het begin is er!"


Altijd een positief gevoel

"Mijn ervaringen met Jelly zijn zeer postief. We zijn begonnen met grondwerk lessen en hebben nu ook les onder het zadel. Jelly is zeer geschikt als coach/intructrice omdat ze erg rustig en begripvol is en een goed inlevingsvermogen heeft. Ook vind ik haar ervaring met verschillende rijstijlen erg waardevol. Ze is erg flexibel , kan goed luisteren en denkt met je mee. Persoonlijk vind  ik het fijn dat ze altijd een soort van plan heeft waar we naar toe kunnen werken. Dit geeft mij structuur en handvaten waar ik veel aan heb. De manier en omgang met de paarden vind ik ook erg fijn . Zo heeft mijn paard soms periodes gehad dat ze niet helemaal fit leek te zijn. Hierbij is Jelly ook heel meedenkend en flexibel, hierdoor konden we de les gewoon opschuiven tot het weer wat beter ging.

Ik voel tijdens de les helemaal geen druk maar heb altijd een positief gevoel en krijg fijne handvaten die ik graag weer gebruik tijdens het rijden en de omgang met de paarden.  Voor ons (mijn bijrijders en ik )is Jelly een waardevolle toevoeging waarvan de positieve effecten steeds zichtbaarder worden. Dat is leuk en geeft een goed gevoel."

Voel me gehoord en gezien en begrepen

"de manier van lesgeven door Jelly is heel anders dan wat ik gewend was. Niks hoeft en er mag heel veel. Met veel respect voor wat ik op dat moment aankan. IIk krijg alle ruimte die ik nodig heb en voel me daardoor gehoord en gezien. Je merkt dat Jelly ook in de lessen veel rekening houdt met de pony's die worden ingezet in de lessen. Dat vind ik fijn. Meestal ga ik rijden. En dikwijls doen we oefeningen vanaf de grond. En soms moet ik even mijn verhaal kwijt en doen we dat tijdens het poetsen van de pony's. ik voel me altijd weer een stuk beter al ik bij Jelly en naar pony's  vandaan kom.